GUESS Hodinky- Kabelky- Luis Vuiton kabelky

Vyhľadávanie

GUESS

26.04.2009 20:40

 

Značku Guess založili v Kalifornii roku 1981 bratia Maurice a Paul Marciano, a aj po štvrť storočí stále stoja v čele firmy. Maurice dohliada na dizajn a obchodný rast spoločnosti, zatiaľ čo Paul sa stará o imidž firmy a reklamné kampane.

Ich prvým produktom, ktorý ich zároveň svetovo preslávil, boli revolučné džínsy „Marilyn“, z ktorých sa stal okamžitý hit, vďaka v tej dobe novému, obopnutému strihu, ktorý dokonale zvýrazňuje ženskú postavu. Prvé dva tucty zmizli zo stojanov obchodného reťazca Bloomingdales, ktorý ich od bratov kúpil, počas niekoľkých hodín. Zatiaľ čo prvé džínsy Guess boli vytvorené pre ženy, už v roku 1983 zažila svoje prvé úspechy aj pánska džínsová kolekcia. O rok neskôr potom nasledovali nové línie hodiniek „Guess“, „Guess Steel“, a „Guess Collection“, ktoré sú na trhu dodnes.

Od dôb firemných počiatkov sa ale mnohé zmenilo. Ešte v deväťdesiatych rokoch poznala značku Guess len malá skupinka módnych znalcov. V súčasnej dobe je ale táto módna ikona dobre známou a žiadanou značkou aj na našom trhu. Oblečenie aj doplnky Guess, Guess Jeans a Guess by Marciano (pomenované podľa kreatívneho riaditeľa spoločnosti – Paula Marciana) sa radia k jedným z najobľúbenejších. V súčasnosti Guess navrhuje kolekcie dámskych, pánskych aj detských modelov, a tiež populárne kolekcie doplnkov, medzi ktoré patrí ako široká škála kabeliek a topánok, tak aj šperkov, ktoré sa predávajú vo viac než 700 obchodoch v Severnej a Južnej Amerike, Európe, Ázii, Južnej Afrike, Austrálii a na Strednom východe. Značka Guess je jednoducho fenoménom.

guess5

Späť

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Surf.sk Web directory